AL JOUW VRAGEN BEANTWOORD FAQ's

Op vrijdag 22 maart 2024 van 09:30 uur tot ongeveer 18:00 uur. De locatie volgt. We letten in ieder geval op goede bereikbaarheid met auto en ov én gratis/betaalbare parkeergelegenheid in de buurt.

Zodra het programma definitief is, delen we alle sprekers op  Kaartje gekocht? Dan krijg je in aanloop naar het event een gedetailleerd programma op de mail. 

Jazeker. Zowel met ov als met de auto. Metrostation ‘Nieuwmarkt’ zit op loopafstand van de locatie. Je kunt eventueel je auto kwijt in parkeergarage ‘Stopera’, ook op loopafstand van de locatie. Maar gezien de kosten is er een beter alternatief: P+R Amsterdam Rai. Vanaf daar pak je rechtstreeks de metro en betaal je slechts 8 euro voor een hele dag parkeren.

Dit event is voor alle ambitieuze vrouwen met gezin, of je nu een carrière hebt in loondienst of werkt als ondernemer. Als jij je een flinke groei wilt maken op persoonlijk en zakelijk gebied, dan is dit event voor jou!

Dat is zeker een mogelijkheid. Bespreek de deelname met je leidinggevende in het kader van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en vertel hoe het event jou, en daarom ook het bedrijf, gaat helpen. Heb je daar hulp bij nodig? Met deze mail helpen we je graag op weg.

Yes, you can! Hier heb je alleen een factuur voor nodig. Vanuit Eventix worden deze niet automatisch verstuurd. Eentje nodig? Mail dan naar contact@workitmama.nl.

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. We horen je graag via contact@workitmama.nl.

Er is een kolfruimte aanwezig. Heb je nog speciale wensen, laat het ons dan weten via contact@workitmama.nl

HURRY UP! Scoor nu nog snel een ticket

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds