RESHAPING THE FUTURE Over ons

Work It Mama is in 2022 opgericht door Sara en Joyce. En sinds 2024 is Charissa onderdeel van het team. Onze missie? De positie van werkende vrouwen met gezin(swens) te versterken. Of je nu onderneemt, in loondienst werkt en ongeacht jouw gezinssamenstelling: jij verdient gelijke kansen in werk én ouderschap! Daarbij is ons uitgangspunt dat het zorgen voor onze volgende generatie op waarde wordt geschat, en hierdoor gelijkwaardig ouderschap en family friendly werkgevers de norm gaan worden.

BGAB 2022-018

Zo werken wij aan onze missie

Door:

✔ Met jou én werkgevers, kennis en ervaringen te delen;

✔ Verschillende rolmodellen (letterlijk) het podium te bieden, voor (h)erkenning en inspiratie én groei;

✔  In gesprek te gaan met experts, zodat je altijd betrouwbare en waardevolle informatie krijgt;

✔ Te bouwen aan een community, zodat we met elkaar kunnen verbinden én samen impact kunnen maken voor een generatie die werk

Dit zijn Sara, Joyce en Charissa!​

Geïnspireerd door hun eigen ervaringen in het moederschap in combinatie met werk, begonnen Joyce en Sara afzonderlijk een Instagram-kanaal in 2021. Dit met het idee om vrouwen met werk en gezin te inspireren en (h)erkenning te geven. Via Instagram ontmoetten de twee elkaar voor het eerst online en bespraken hun ideeën voor een eerste event voor vrouwen met gezin en carrière. Niet alleen klikte het enorm goed tussen Joyce en Sara, maar ze bleken ook dezelfde vurige missie te delen. Daarom besloten ze in 2022 volledig samen verder te gaan onder Work It Mama en werd het allereerste event ‘Be Great at Both’ een feit.

En wie stond er stralend als dagvoorzitter tijdens dit evenement? Niemand minder dan Charissa! Haar aanwezigheid voegde niet alleen een extra sprankje magie toe, maar de samenwerking bleek ook naadloos te verlopen. Het was zo’n goede match dat Sara en Joyce haar vroegen om onderdeel te zijn van het team. Sinds 2024 maakt Charissa deel uit van het Work It Mama-team.