RESHAPING THE FUTURE Over ons

Work It Mama is in 2022 opgericht door Sara en Joyce. Onze missie? De positie van werkende vrouwen met gezin(swens) te versterken. Of je nu onderneemt, in loondienst werkt en ongeacht jouw gezinssamenstelling: jij verdient gelijke kansen in werk én ouderschap! Daarbij is ons uitgangspunt dat het zorgen voor onze volgende generatie op waarde wordt geschat, en hierdoor gelijkwaardig ouderschap en family friendly werkgevers de norm gaan worden.

Zo werken wij aan onze missie

Door:

✔ Met jou én werkgevers, kennis en ervaringen te delen;

✔ Verschillende rolmodellen (letterlijk) het podium te bieden, voor (h)erkenning en inspiratie én groei;

✔  In gesprek te gaan met experts, zodat je altijd betrouwbare en waardevolle informatie krijgt;

✔ Te bouwen aan een community, zodat we met elkaar kunnen verbinden én samen impact kunnen maken voor een generatie die werkt.

Dit zijn Sara & Joyce!

Geïnspireerd door hun eigen ervaringen in het moederschap in combinatie met werk, begonnen ze beiden een Instagram-kanaal in 2021. Dit met het idee om vrouwen met werk en gezin te inspireren en (h)erkenning te geven. Via Instagram ontmoetten de twee elkaar voor het eerst online en bespraken hun ideeën voor een eerste event voor vrouwen met gezin en carrière. Niet alleen klikte het enorm goed tussen Joyce en Sara, maar ze bleken ook dezelfde vurige missie te delen. Daarom besloten ze in 2022 volledig samen verder te gaan onder Work It Mama en werd het allereerste event ‘Be Great at Both’ een feit.

Joyce Kuppens, Co-Founder
Sara Akhtar, Co-Founder

THE FUTURE CHANGEMAKERS Eerdere samenwerkingen