Programma

08:30 uur

Inloop

09:30 uur
speaker-1

Charissa Promes - de Jong

Opening

09:45 uur
speaker-1

Eline Leijten

Keynote

Tijdens haar talk op het Be Great at Both event spreekt Eline over het belang van gendergelijkheid en via welke concrete initiatieven ze zich hier zelf voor inzet. Eline deelt hoe jij hier zelf een steen aan bij kan dragen. Met Eline heb je de perfecte kick off van het Be Great at Both Event!

Ze presenteert de zaal op een luchtige manier de feiten. Hoe is het gesteld met de positie van de vrouw in Nederland? Spoiler alert: karig. Eline is niet voor niets voorzitter van stichting Het Buikencollectief, waarmee ze het initiatief nam tot de succesvolle Petitie 21e-Eeuws Verlof: een pleidooi voor langer betaald, gendergelijk verlof na de geboorte van een kind - zoals in Finland. Na Eline haar talk veeg je ieder argument onder tafel, en sta jij sterker in je eigen gesprekken rondom gelijkwaardigheid.

10:30 uur

Korte pauze

10:50 uur
speaker-1

Houda Noussi

Keynote

Houda heeft een dochter met het syndroom van down en een zoon zonder het syndroom van down. In haar talk deelt ze alles over de ontdekkingstocht langs haar eigen onnodige en beperkende overtuigingen over het syndroom van down, haar reis in het moederschap en de confrontatie met haar eigen gedachten. Ook spreekt zij over het besef dat we niet in beperkingen moeten denken. Van het proberen te 'fixen' van kinderen die niet kapot zijn, tot het creëren van een veilige omgeving voor onze kinderen, met of zonder handicap.

The only disability is a bad attitude.

 

 

11:30 uur
speaker-1

Laura Luijten

speaker-2

Dr. Lianne Aarntzen

speaker-3

Danja Lekkerkerk

Panelgesprek

Onder leiding van Charissa Promes, duiken we in op de complexe dynamiek van werk, moederschap en leiderschap. Tijdens dit inspirerende gesprek zullen we de uitdagingen onder de loep nemen waarmee werkende moeders dagelijks worden geconfronteerd en zoeken we naar (praktische) oplossingen die ons verder kunnen helpen te floreren in werk en ouderschap.

Welke obstakels staan er in de weg van een gebalanceerd leven tussen werk en gezin? Hoe kunnen we deze uitdagingen overwinnen en een gezonde werk-privébalans bereiken? Hoe versterkt het ouderschap onze leiderschapskwaliteiten en hoe maken we hier goed gebruik van? Ook bespreken we de invloed van genderstereotypen op werk-familie schuldgevoelens die vaak optreden bij werkende ouders en hebben we het over de keuzes die we als ouders maken onder invloed van deze stereotypen.

12:10 uur

Lunch

Een heerlijk lunchbuffet staat klaar. Met geluk schijnt de zon buiten en kan je ook heerlijk buiten zitten in de natuur.

13:10 uur

Workshopronde 1

Tijdens de eerste workshopronde kan je kiezen uit:

 

 • Talkshow met Rolien Magendans, Veronne van der Meijs (Bureau Liefhebbers) en influencer en binnenvaartschipper Liana Engibarjan
 • Workshop met Dagmar Gielens over veerkracht & leiderschap
 • Deep Dive sessie met Liz Bosman, over de relatie met jouw eigen moeder en de invloed daarvan op jouw eigen moederschap.

14:10 uur

Korte pauze en wisseling

14:30 uur

Workshopronde 2

Tijdens de tweede workshopronde kan je kiezen uit:

 • Masterclass met Lieke Danenberg, over financiële vrijheid en - onafhankelijkheid.
 • Ondernemerslounge powered by Zakenmama: Celine Verhoef in gesprek met ondernemers Marjolein Leenarts van Drs Leenarts en Charly van der Straten van oppasplatform Charly Cares.
 • Deep Dive sessie met Eveline van Scherpenzeel over zelfzorg, stress en (hormoon)balans.
 • Workshop met Kimberley Galenkamp over rust en balans in werk en ouderschap.

15:30 uur

Korte pauze

15:50 uur
speaker-1

Shenin Lebrun

Keynote

Shenin haar carrière startte bij NIKE EMEA (Europe, the Middle East and Africa), waar ze 17 jaar werkte in verschillende functies en doorgroeide van rookie assistent tot Directeur EMEA. 3 jaar geleden nam ze de ‘‘leap of faith’’ en richtte zij Hustle & Heart Consultancy op; een Leadership & Culture development bureau dat organisaties helpt hun goed talent te ontwikkelen en te behouden. In 2023 werd Shenin door Startupbootcamp erkend als een van de FUTR150! FUTR150 is een lijst met de 150 meest invloedrijke visionairs, leiders en ondernemers ter wereld, die de toekomst vormgeven en impact maken. Het creëren van een gelijk speelveld op de werkvloer is waar Shenin en haar team zich elke dag mee bezighouden.

Als single moeder weet Shenin als geen ander hoe uitdagend het is om je ambities te combineren met het ouderschap. Hoe ze dit doet en welke 3 regels voor haar cruciaal zijn ontdek je in deze talk. Confidence, Connections, and Communication. Shenin deelt met het publiek de nodige tools en strategieën om je zelfvertrouwen te vergroten, een netwerk op te bouwen en makkelijker aan zelfpromotie te doen.

16:30 uur
speaker-1

Edsilia Rombley

Chitchat met Edsilia Rombley

Edsilia's passie voor muziek en zingen wordt haar met de paplepel ingegoten. Ze staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Soul, Pop, Jazz, R&B. Up tempo, ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome.

Haar professionele zangcarrière start ze in 1995 met de R&B-groep Dignity. Wanneer Edsilia in 1996 de Soundmixshow wint, breekt ze door. Ze wint het jaar daarop ook de Europese Soundmixshow en brengt haar eerste solo single 'Baby It's You' uit. In 1998 vertegenwoordigt Edsilia ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, en met succes! Met haar single 'Hemel en Aarde' behaalt ze de vierde plaats, had daarmee de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar.

In 2021 presenteerde Edsilia samen met Chantal Janzen, Jan Smit & Nikkie de Jager het Eurovisie Songfestival 2021 live vanuit Rotterdam Ahoy. Momenteel straalt Edsilia als presentatrice, actrice, en vooral staat zij met veel liefde op het podium om haar publiek te entertainen, in de breedste zin van het woord.

Tijdens een chitchat aan het einde van het Be Great At Both event, stelt onze dagvoorzitter Charissa Promes-De Jong en jij als publiek, haar het hemd van het lijf!

17:00 uur

Borrel & goodiebags

13:10 uur
speaker-1

Rolien Magendans

Talkshow - De uitdagingen in carrière & gezin, relatie én de verdeling

Twee grote rollen naast elkaar Ouderschap en Carrière. Hoe doen we dat? Waar lopen we tegenaan? Waarom? En hoe gaan we met deze uitdagingen om?
Rolien haar grote vraag is vooral: Hoe regel je het met je partner? Hoe is de verdeling qua zorg? En financieel? Is dat naar rato, of toch anders? Hoe gaan deze gesprekken thuis? Wie doet wat? (partijtjes organiseren, tandarts afspraken, wie zit er in de klassenapp enz).

Over dit en meer gaat Rolien met haar tafelgast(en) Veronne van der Meijs (van Bureau Liefhebbers) en influencer en binnenvaartschipper Liana Engiberjan in gesprek. Wees voorbereid op een interactieve sessie bomvol humor en diepgang!

 

 

13:10 uur
speaker-1

Dagmar Gielens

Veerkracht & Leiderschap

Dagmar (1978) studeerde aan de Hoge hotelschool in Leeuwarden en liep stage in Amerika. Ze is inmiddels al 17 jaar hoteldirecteur bij een internationale hotelketen, waarin ze in verschillende hotels werkzaam is geweest en met diverse teams heeft gewerkt. Daarnaast is Dagmar moeder van twee zoons die op dit moment 12 en 7 jaar oud zijn.

Net als veel anderen houdt ze veel ballen in de lucht. Ze geeft haar leven een dikke tien! En dat terwijl een aantal jaar geleden haar leven op zijn kop stond. Vlak na de geboorte van haar jongste zoon bleek hij een ernstige en zeldzame vorm van kanker te hebben. Dagmar spreekt over het omgaan met tegenslagen, over veerkracht en regie over je eigen leven. Hoe houd je alle ballen in de lucht als er één verandert in een loodzware kogel.

Dagmar heeft zelf ervaren hoe je tegenslag kunt omzetten in kracht en wat daarvoor nodig is. Haar wens is om inzicht te geven dat je zelf de tools in handen hebt om met tegenslag om te gaan. Als spreker verbindt ze graag mensen en stelt zich open en kwetsbaar op, deelt haar eigen twijfels en onzekerheden en geeft daarmee een eerlijk beeld waarin iedereen zich kan herkennen.

13:10 uur
speaker-1

Liz Bosman

Wat zegt de relatie met je moeder over jouw moederschap?

Liz Bosman (37) is familieopsteller, systemisch coach, moeder en spreker en begeleidt vrouwen in de grootste transformatie die ze ooit doormaken: het moederschap.

Tijdens deze deep dive sessie neemt ze je mee in het thema: de relatie met je moeder.
De relatie met je moeder is de allereerste (en vaak meest complexe) relatie die jij als mens aangaat. De mate waarin jij je (innerlijk) kunt verbinden met jouw moeder en jouw vrouwenlijn, bepaalt de mate waarin je voor jezelf durft te kiezen, zelfvertrouwen ervaart en waarin je je kunt verbinden met jezelf & anderen. In deze talk neemt ze je mee op een reis door jouw vrouwenlijn én staan jullie stil bij de relatie met jouw moeder. En wat er voor nodig is om veel meer op jouw plek in het leven te komen staan. Op jouw plek heb je toegang tot je kracht, eigenheid en wijsheid.

14:30 uur
speaker-1

Lieke Danenberg

Money, money money - Zo ga je geld leuker vinden!

Geld = no joke. Lieke hielp al meer dan 7500 vrouwen via haar onderneming Efin de wereld van geld beter te begrijpen. ⁠Van de ins en outs over beleggen tot aan hoe je succesvol kan onderhandelen over je salaris. Dit maakt dat je actief met jouw geldzaken aan de slag gaat en zodoende kunnen streven naar financiële onafhankelijkheid. Elfin is een netwerk en membership waar vrouwen geholpen worden met hun financiële situatie. Inmiddels zijn er ruim 10.000+ vrouwen aangesloten bij Elfin.

Lieke haar allerleukste hobby is geld; ‘‘gek om te zeggen, maar geld heeft mij zoveel vrijheid en plezier gegeven (en nog steeds)’’. Ze merkt dat veel vrouwen geld lastig en ingewikkeld vinden. En dat is jammer, want geld zorgt ervoor dat je zonder zorgen die sh*t baan op kunt zeggen of jouw droomvakantie met je gezin kunt boeken.

Maar hoe ga je geld leuker vinden en welke stappen moet je eigenlijk zetten om financieel onafhankelijk te worden? Lieke deelt er alles over!

14:30 uur
speaker-1

Marjolein Leenarts

speaker-2

Charly van der Straten

speaker-3

Celine Verhoef

Ondernemerslounge powered by Zakenmama

Neem plaats in een huiselijke setting waar Celine Verhoef van Zakenmama in gesprek gaat met inspirerende ondernemers zoals Charly van der Straten van het oppasplatform Charly Cares en Dr. Marjolein Leenarts van het merk Dr. Leenarts.

Benieuwd naar de inspiratie achter hun ondernemingen, hun reis als ondernemers, en hoe het moederschap hen heeft geïnspireerd? Ontdek hoe zij omgaan met uitdagingen, hoe ze hun bedrijven opschalen en hun tijd verdelen, en hoe de verdeling thuis met hun partner eruitziet.

Deze interactieve sessie zit boordevol interessante inzichten en ervaringen. Dus pak een kop koffie of thee, neem plaats en stel al je brandende vragen terwijl je geniet van een informele sfeer en waardevolle gesprekken!

Let op: maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je tijdig in.

14:30 uur
speaker-1

Eveline van Scherpenzeel

Echt goed voor jezelf zorgen doe je zo

Eveline van Scherpenzeel (1989) is spreker en eigenaar van Health Eve, waarin ze als female wellbeing specialist ambitieuze vrouwen helpt naar (hormoon)balans. Ze rondde in 2013 haar rechtenstudie af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en beklom daarna ruim 7 jaar de corporate ladder in functies als o.a. management trainee en product manager. In 2019 overwon zij zowel een burn-out als de hormonale disbalans PCOS.

Ze zag dat het aantal stressklachten, burn-outs en hormonale problemen onder ambitieuze vrouwen en moeders blijft stijgen, en dat slechts weinig vrouwen (en bedrijven) weten hoeveel je hier zelf aan kunt doen. 90% van de vrouwen zou zich zoveel beter kunnen voelen met de juiste tools! Daarom helpt ze ambitieuze vrouwen en bedrijven om dit te bereiken. Eveline is moeder van een dochtertje (3) en een zoontje (0),

Eveline gaat in op de squeeze waar veel ambitieuze moeders in zitten: carrière maken, een gezin en huishouden runnen, een sociaal leven, en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgen. Dit laatste schiet er al snel bij in, met als gevolg: veel vage klachten die zich opstapelen, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en cyclusproblemen. Waar veel meer aan te doen is dan vaak gedacht wordt! Eveline deelt hoe.

14:30 uur
speaker-1

Kimberley Galenkamp

Balans in werk én ouderschap

Kimberley Galenkamp is een ervaren trainer en coach voor ambitieuze ouders met jonge kinderen. Ze staat geregeld op verschillende podia als spreker, waaronder tijdens de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Daarnaast verschijnt ze in diverse media, zoals bij o.a. Ouders.nl, Ouders van Nu, Famme, J/M Ouders en meer.

Kimberley helpt ouders succesvol met het creëren van een fijne balans tussen werk en privé, en ze heeft een expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen. Deze combinatie zorgt er voor dat ouders op werk hun ambities waar kunnen maken, daadwerkelijk kunnen ontspannen en thuis volop kunnen genieten van hun gezinsleven.

Deze workshop is speciaal voor jou als ambitieuze en drukbezette moeder die het belangrijk vindt om werk en ouderschap zo fijn mogelijk te combineren.

Krijg antwoord op vragen als:

 • Hoe creëer ik meer rust en focus en houd ik alle ballen hoog?
 • Hoe ervaar ik meer balans tussen werk en privé
 • Hoe ga ik om met het pittige gedrag van mijn kindje?
 • Hoe ervaar ik meer vertrouwen in het ouderschap?
 • Hoe zorg ik dat mijn kindje beter luistert en meewerkt?
 • Verwacht een uur vol waarde, energie en inzichten.

Je verlaat de ruimte met hele concrete tips en tools zodat jij nog meer rust en balans ervaart in jouw leven als drukbezette moeder met jonge kinderen.