Word samenwerkingspartner

Onze missie?  Wij strijden voor gelijke kansen in werk én ouderschap! En daarmee willen we de positie van werkende vrouwen met gezin versterken. Of ze nu ondernemen, in loondienst werken én ongeacht gezinssamenstelling. Tijdens het Be Great at Both event beklimmen verschillende rolmodellen het podium om 100+ vrouwen te inspireren en te versterken. Streef jij net als wij naar gelijke kansen voor vrouwen en breng je graag jouw merk onder de aandacht van deze ambitieuze doelgroep? Word dan partner van Be Great at Both.

BE A CHANGEMAKER Waarom samenwerken?

Versterk je eigen missie

Versterk je eigen missie door samen met ons te werken en onze missie te omarmen. Zet je samen met ons in om vrouwen te versterken!

Merkbekendheid & zichtbaarheid

Breng je merk onder de aandacht van een ambitieuze groep vrouwen die het ouderschap combineren met een baan of eigen bedrijf.

Ontmoet een nieuwe doelgroep

Het Be Great at Both event is het allereerste event dat zich richt op deze doelgroep. Hetzelfde geldt voor ons platform Work It Mama, waar we inmiddels een community hebben gebouwd bestaande uit meer dan 3500 vrouwen. 

Maatschappelijke betrokkenheid

Laat je maatschappelijke betrokkenheid zien en lever een bijdrage aan het verbeteren van de positie van werkende vrouwen.

+
Keynote sprekers
+
Vrouwen in onze community
+
Eventdeelnemers

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN Neem contact op

We werken met verschillende pakketten. Informatie hierover kun je via onderstaand formulier opvragen. Liever een voorstel op maat? We denken heel graag creatief met je mee en hebben hier ook ervaring mee. Je kunt hiervoor je gegevens achterlaten en we nemen persoonlijk contact met je op.

Sponsor contact

THE FUTURE CHANGEMAKERS Eerdere samenwerkingen