speaker-photo

Celine Verhoef

Founder Zakenmama

Celine Verhoef is ondernemer, presentatrice, content strateeg, spreker, dagvoorzitter én moeder. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is verbindend en gedreven. Naast haar eigen communicatiebureau runt ze Zakenmama, een snelgroeiend online platform over werk en ouderschap. Hiermee bereikt ze maandelijks tienduizenden vrouwen en deelt ze o.a. interviews, kennis, tips en humor. Met Zakenmama zet zij zich in voor werkende ouders, gezinsvriendelijk werk, gendergelijkheid, het doorbreken van taboes en een betere toekomst voor onze kinderen.

14:30 uur

24 mei 2024 Workshops

Ondernemerslounge powered by Zakenmama

Neem plaats in een huiselijke setting waar Celine Verhoef van Zakenmama in gesprek gaat met inspirerende ondernemers zoals Charly van der Straten van het oppasplatform Charly Cares en Marjolein Leenarts van het merk Drs Leenarts.

Benieuwd naar de inspiratie achter hun ondernemingen, hun reis als ondernemers, en hoe het moederschap hen heeft geïnspireerd? Ontdek hoe zij omgaan met uitdagingen, hoe ze hun bedrijven opschalen en hun tijd verdelen, en hoe de verdeling thuis met hun partner eruitziet.

Deze interactieve sessie zit boordevol interessante inzichten en ervaringen. Dus pak een kop koffie of thee, neem plaats en stel al je brandende vragen terwijl je geniet van een informele sfeer en waardevolle gesprekken!

Let op: maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je tijdig in.