speaker-photo

Charissa Promes – de Jong

Co-owner Work It Mama, Journalist & Host Topmoeders podcast

Als ondernemende vrouw, moeder van drie jonge kinderen én co-owner van het platform Work It Mama, weet Charissa Promes alles over de uitdagingen die de combinatie werk en gezin met zich meebrengt. Wat hebben werkende moeders nodig om te kunnen blijven bouwen aan hun carrière? Hoe doen ze dat met genoeg aandacht voor zichzelf en hun gezin? En hoe kunnen partner en werkgever hierin ondersteunen?

Charissa is tijdens het Be Great at Both event dagvoorzitter en zal naast haar eigen persoonlijke verhaal en inzichten, alle sprekers het hemd van het lijf vragen!

09:30 uur

24 mei 2024 Programma

Opening

11:30 uur

24 mei 2024 Programma

Panelgesprek

Onder leiding van Charissa Promes, duiken we in op de complexe dynamiek van werk, moederschap en leiderschap. Tijdens dit inspirerende gesprek zullen we de uitdagingen onder de loep nemen waarmee werkende moeders dagelijks worden geconfronteerd en zoeken we naar (praktische) oplossingen die ons verder kunnen helpen te floreren in werk en ouderschap.

Welke obstakels staan er in de weg van een gebalanceerd leven tussen werk en gezin? Hoe kunnen we deze uitdagingen overwinnen en een gezonde werk-privébalans bereiken? Hoe versterkt het ouderschap onze leiderschapskwaliteiten en hoe maken we hier goed gebruik van? Ook bespreken we de invloed van genderstereotypen op werk-familie schuldgevoelens die vaak optreden bij werkende ouders en hebben we het over de keuzes die we als ouders maken onder invloed van deze stereotypen.