speaker-photo

Charly van der Straten

Founder oppasplatform Charly Cares

Charly van der Straten, 35 jaar oud, is de visionaire oprichter van Charly Cares, een innovatief oppasplatform dat in minder dan zes jaar tijd is uitgegroeid tot een Challenger50-bedrijf.

Haar ondernemersreis begon op 18-jarige leeftijd, en op 27-jarige leeftijd lanceerde ze Charly Cares samen met haar toenmalige partner, Xander Koenen, met wie ze nog steeds nauw samenwerkt. Wat ooit als een studieproject begon, is nu een Scale-up To Watch.

Het moederschap heeft Charly's perspectief verrijkt en haar aandacht gericht op de behoeften van werkende moeders. Charly Cares biedt zorgeloze kinderopvang via een alles-in-een app, waar ouders contact kunnen leggen met betrouwbare Angels, chatten, boeken en betalen voor de hulp die ze nodig hebben. Met een uitgebreid netwerk en persoonlijk gescreende Angels, garandeert Charly Cares veilige en betrouwbare oppasdiensten, waardoor ouders met een gerust hart kunnen werken en hun kinderen zich kunnen ontwikkelen onder de zorg van ervaren professionals.

14:30 uur

24 mei 2024 Workshops

Ondernemerslounge powered by Zakenmama

Neem plaats in een huiselijke setting waar Celine Verhoef van Zakenmama in gesprek gaat met inspirerende ondernemers zoals Charly van der Straten van het oppasplatform Charly Cares en Marjolein Leenarts van het merk Drs Leenarts.

Benieuwd naar de inspiratie achter hun ondernemingen, hun reis als ondernemers, en hoe het moederschap hen heeft geïnspireerd? Ontdek hoe zij omgaan met uitdagingen, hoe ze hun bedrijven opschalen en hun tijd verdelen, en hoe de verdeling thuis met hun partner eruitziet.

Deze interactieve sessie zit boordevol interessante inzichten en ervaringen. Dus pak een kop koffie of thee, neem plaats en stel al je brandende vragen terwijl je geniet van een informele sfeer en waardevolle gesprekken!

Let op: maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je tijdig in.