speaker-photo

Marjolein Leenarts

Dermatoloog & Owner en Founder Drs Leenarts

In 10 jaar is Drs Leenarts uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de verzorgingsmarkt. Het merk, opgericht en geleid door dermatoloog en moeder van 3 Marjolein Leenarts, begon met een waterpokkenlotion voor 1 van haar kinderen en een missie om ook buiten het ziekenhuis professioneel en eerlijk advies te geven over huidverzorging. Het assortiment van Drs Leenarts telt ruim 25 producten: voor groot tot de allerkleinsten, van zonnebrandcrème, gezichtsverzorging tot babybillenzalf, van teen tot top. De Nederlandse producent verkoopt inmiddels meer dan 1 miljoen producten per jaar en is verkrijgbaar in 4 landen. Marjolein is, naast ondernemer, 20 uur per week dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en heeft het Handboek over de huid 0 tot 4 jaar geschreven. Meer informatie over Marjolein is te vinden via: https://www.drleenarts.com/mijn-verhaal/.

14:30 uur

24 mei 2024 Workshops

Ondernemerslounge powered by Zakenmama

Neem plaats in een huiselijke setting waar Celine Verhoef van Zakenmama in gesprek gaat met inspirerende ondernemers zoals Charly van der Straten van het oppasplatform Charly Cares en Marjolein Leenarts van het merk Drs Leenarts.

Benieuwd naar de inspiratie achter hun ondernemingen, hun reis als ondernemers, en hoe het moederschap hen heeft geïnspireerd? Ontdek hoe zij omgaan met uitdagingen, hoe ze hun bedrijven opschalen en hun tijd verdelen, en hoe de verdeling thuis met hun partner eruitziet.

Deze interactieve sessie zit boordevol interessante inzichten en ervaringen. Dus pak een kop koffie of thee, neem plaats en stel al je brandende vragen terwijl je geniet van een informele sfeer en waardevolle gesprekken!

Let op: maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je tijdig in.