speaker-photo

Rolien Magendans

Podcast host, Stewardess, Spreker

Rolien Magendans (1981) is inmiddels 18 jaar werkzaam als stewardess bij de KLM. Toch wist ze altijd al dat ze meer wilde, maar hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. Tenminste, dat zeggen ze.

Je carrière omgooien op je 40ste? Stage lopen om nieuwe skills aan te leren? Dat doe je toch niet? Rolien wel. Toen podcasts in Nederland nog in opkomst waren (begin 2019) voelde Rolien haar vuurtje steeds harder branden, ze ging podcastmaker worden. En niet zo maar een.. zij ging ‘‘de Chantal Jansen’’ van de podcast wereld worden. Ze liep stage bij Podcastbureau Microphone Media en leerde van hen de kneepjes van het vak. En met succes, in 2021 won ze de BNR podcast award in de categorie zakelijk. Er luisteren tussen de 3000 en 10000 mensen per aflevering en ze staat steady in de top 3 podcasts in de categorie ‘‘ondernemen’’. Haar favoriete onderwerp? Geld en alles wat daar bij komt kijken. Het is dan ook meer dan logisch dat Rolien tijdens haar Talkshow ingaat op de eerlijke verdeling tussen ouders.

13:10 uur

24 mei 2024 Workshops

Talkshow - De uitdagingen in carrière & gezin, relatie én de verdeling

Twee grote rollen naast elkaar Ouderschap en Carrière. Hoe doen we dat? Waar lopen we tegenaan? Waarom? En hoe gaan we met deze uitdagingen om?
Rolien haar grote vraag is vooral: Hoe regel je het met je partner? Hoe is de verdeling qua zorg? En financieel? Is dat naar rato, of toch anders? Hoe gaan deze gesprekken thuis? Wie doet wat? (partijtjes organiseren, tandarts afspraken, wie zit er in de klassenapp enz).

Over dit en meer gaat Rolien met haar tafelgast(en) Veronne van der Meijs (van Bureau Liefhebbers) en influencer en binnenvaartschipper Liana Engiberjan in gesprek. Wees voorbereid op een interactieve sessie bomvol humor en diepgang!