EXPERTS ON STAGE WORKSHOPS

13:10 uur
Talkshow - De uitdagingen in carrière & gezin, relatie én de verdeling

Rolien Magendans

Talkshow - De uitdagingen in carrière & gezin, relatie én de verdeling

Twee grote rollen naast elkaar Ouderschap en Carrière. Hoe doen we dat? Waar lopen we tegenaan? Waarom? En hoe gaan we met deze uitdagingen om?
Rolien haar grote vraag is vooral: Hoe regel je het met je partner? Hoe is de verdeling qua zorg? En financieel? Is dat naar rato, of toch anders? Hoe gaan deze gesprekken thuis? Wie doet wat? (partijtjes organiseren, tandarts afspraken, wie zit er in de klassenapp enz).

Over dit en meer gaat Rolien met haar tafelgast(en) Veronne van der Meijs (van Bureau Liefhebbers) en influencer en binnenvaartschipper Liana Engiberjan in gesprek. Wees voorbereid op een interactieve sessie bomvol humor en diepgang!

 

 

13:10 uur
Veerkracht & Leiderschap

Dagmar Gielens

Veerkracht & Leiderschap

Dagmar (1978) studeerde aan de Hoge hotelschool in Leeuwarden en liep stage in Amerika. Ze is inmiddels al 17 jaar hoteldirecteur bij een internationale hotelketen, waarin ze in verschillende hotels werkzaam is geweest en met diverse teams heeft gewerkt. Daarnaast is Dagmar moeder van twee zoons die op dit moment 12 en 7 jaar oud zijn.

Net als veel anderen houdt ze veel ballen in de lucht. Ze geeft haar leven een dikke tien! En dat terwijl een aantal jaar geleden haar leven op zijn kop stond. Vlak na de geboorte van haar jongste zoon bleek hij een ernstige en zeldzame vorm van kanker te hebben. Dagmar spreekt over het omgaan met tegenslagen, over veerkracht en regie over je eigen leven. Hoe houd je alle ballen in de lucht als er één verandert in een loodzware kogel.

Dagmar heeft zelf ervaren hoe je tegenslag kunt omzetten in kracht en wat daarvoor nodig is. Haar wens is om inzicht te geven dat je zelf de tools in handen hebt om met tegenslag om te gaan. Als spreker verbindt ze graag mensen en stelt zich open en kwetsbaar op, deelt haar eigen twijfels en onzekerheden en geeft daarmee een eerlijk beeld waarin iedereen zich kan herkennen.

13:10 uur
Wat zegt de relatie met je moeder over jouw moederschap?

Liz Bosman

Wat zegt de relatie met je moeder over jouw moederschap?

Liz Bosman (37) is familieopsteller, systemisch coach, moeder en spreker en begeleidt vrouwen in de grootste transformatie die ze ooit doormaken: het moederschap.

Tijdens deze deep dive sessie neemt ze je mee in het thema: de relatie met je moeder.
De relatie met je moeder is de allereerste (en vaak meest complexe) relatie die jij als mens aangaat. De mate waarin jij je (innerlijk) kunt verbinden met jouw moeder en jouw vrouwenlijn, bepaalt de mate waarin je voor jezelf durft te kiezen, zelfvertrouwen ervaart en waarin je je kunt verbinden met jezelf & anderen. In deze talk neemt ze je mee op een reis door jouw vrouwenlijn én staan jullie stil bij de relatie met jouw moeder. En wat er voor nodig is om veel meer op jouw plek in het leven te komen staan. Op jouw plek heb je toegang tot je kracht, eigenheid en wijsheid.

14:30 uur
Money, money money - Zo ga je geld leuker vinden!

Lieke Danenberg

Money, money money - Zo ga je geld leuker vinden!

Geld = no joke. Lieke hielp al meer dan 7500 vrouwen via haar onderneming Efin de wereld van geld beter te begrijpen. ⁠Van de ins en outs over beleggen tot aan hoe je succesvol kan onderhandelen over je salaris. Dit maakt dat je actief met jouw geldzaken aan de slag gaat en zodoende kunnen streven naar financiële onafhankelijkheid. Elfin is een netwerk en membership waar vrouwen geholpen worden met hun financiële situatie. Inmiddels zijn er ruim 10.000+ vrouwen aangesloten bij Elfin.

Lieke haar allerleukste hobby is geld; ‘‘gek om te zeggen, maar geld heeft mij zoveel vrijheid en plezier gegeven (en nog steeds)’’. Ze merkt dat veel vrouwen geld lastig en ingewikkeld vinden. En dat is jammer, want geld zorgt ervoor dat je zonder zorgen die sh*t baan op kunt zeggen of jouw droomvakantie met je gezin kunt boeken.

Maar hoe ga je geld leuker vinden en welke stappen moet je eigenlijk zetten om financieel onafhankelijk te worden? Lieke deelt er alles over!

14:30 uur
Balans in werk én ouderschap

Kimberley Galenkamp

Balans in werk én ouderschap

Kimberley Galenkamp is een ervaren trainer en coach voor ambitieuze ouders met jonge kinderen. Ze staat geregeld op verschillende podia als spreker, waaronder tijdens de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Daarnaast verschijnt ze in diverse media, zoals bij o.a. Ouders.nl, Ouders van Nu, Famme, J/M Ouders en meer.

Kimberley helpt ouders succesvol met het creëren van een fijne balans tussen werk en privé, en ze heeft een expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen. Deze combinatie zorgt er voor dat ouders op werk hun ambities waar kunnen maken, daadwerkelijk kunnen ontspannen en thuis volop kunnen genieten van hun gezinsleven.

Deze workshop is speciaal voor jou als ambitieuze en drukbezette moeder die het belangrijk vindt om werk en ouderschap zo fijn mogelijk te combineren.

Krijg antwoord op vragen als:

  • Hoe creëer ik meer rust en focus en houd ik alle ballen hoog?
  • Hoe ervaar ik meer balans tussen werk en privé
  • Hoe ga ik om met het pittige gedrag van mijn kindje?
  • Hoe ervaar ik meer vertrouwen in het ouderschap?
  • Hoe zorg ik dat mijn kindje beter luistert en meewerkt?
  • Verwacht een uur vol waarde, energie en inzichten.

Je verlaat de ruimte met hele concrete tips en tools zodat jij nog meer rust en balans ervaart in jouw leven als drukbezette moeder met jonge kinderen.

14:30 uur
Echt goed voor jezelf zorgen doe je zo

Eveline van Scherpenzeel

Echt goed voor jezelf zorgen doe je zo

Eveline van Scherpenzeel (1989) is spreker en eigenaar van Health Eve, waarin ze als female wellbeing specialist ambitieuze vrouwen helpt naar (hormoon)balans. Ze rondde in 2013 haar rechtenstudie af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en beklom daarna ruim 7 jaar de corporate ladder in functies als o.a. management trainee en product manager. In 2019 overwon zij zowel een burn-out als de hormonale disbalans PCOS.

Ze zag dat het aantal stressklachten, burn-outs en hormonale problemen onder ambitieuze vrouwen en moeders blijft stijgen, en dat slechts weinig vrouwen (en bedrijven) weten hoeveel je hier zelf aan kunt doen. 90% van de vrouwen zou zich zoveel beter kunnen voelen met de juiste tools! Daarom helpt ze ambitieuze vrouwen en bedrijven om dit te bereiken. Eveline is moeder van een dochtertje (3) en een zoontje (0),

Eveline gaat in op de squeeze waar veel ambitieuze moeders in zitten: carrière maken, een gezin en huishouden runnen, een sociaal leven, en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgen. Dit laatste schiet er al snel bij in, met als gevolg: veel vage klachten die zich opstapelen, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en cyclusproblemen. Waar veel meer aan te doen is dan vaak gedacht wordt! Eveline deelt hoe.

HURRY UP! Haal nu nog snel een ticket

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds