EXPERTS ON STAGE WORKSHOPS

Zo hangt je publiek aan je lippen

A Cup of Ambition

Zo hangt je publiek aan je lippen

Vaker je podium pakken. Welke dat ook is. Wil je vol in je kracht leren presenteren? Een duidelijk en goed verhaal overbrengen? Daar gaan de vrouwen van A Cup of Ambition (hét vrouwelijk sprekersbureau) je bij helpen. Ze geven je tijdens deze workshop 10 tips voor iedereen die wel eens presenteert (of dat graag vaker zou willen).

Écht goed voor jezelf zorgen

Eveline van Scherpenzeel

Écht goed voor jezelf zorgen

Als moeder hoef je je ambities niet aan de kant te schuiven. Maar to be great at both is er volgens Eveline één ding echt nodig: goed voor jezelf zorgen. En als hormoonexpert voor ambitieuze vrouwen ziet ze dat dat nog te weinig gebeurt. Dat gaat gepaard met veel vage, hormonale klachten, die vaak met simpele tips al goed op te lossen zijn. Deze tips deelt Eveline met je in haar workshop. Daarin kijkt ze naar het totaalplaatje: voeding, slaap, stress, hormonen en leefstijl. Ze helpt je om jouw (hormoon)balans te herstellen op een blijvende, maar vooral ook praktische en haalbare manier. Zo weet jij je ambities in werk en gezin nog beter te rocken.

Trots op werk en ouderschap

Mom Inc

Trots op werk en ouderschap

Sanne en Lotte van Mom Inc. helpen jou om beter te kunnen schakelen tussen werk en gezin. Ze laten je zien hoe je door het ouderschap ook als professional kan groeien. Ouderschap wordt hiermee jouw superpower.

De vier seizoenen van je cyclus

Cycle Care

De vier seizoenen van je cyclus

It’s time to get real. Want wij maken het onszelf én elkaar onnodig moeilijk. We houden onze mond, bang voor de schaamte, taboes en vooroordelen over ons lichaam, sexualiteit en mental needs. Zo creëren we samen het perfecte plaatje, terwijl we allemaal dealen met dezelfde struggles, onzekerheden en vragen.

Cycle staat voor education & empowerment. In onze workshop nemen we je mee hoe je je cyclus kan opdelen in de vier seizoenen en hoe je het beste daarmee om kan gaan. Want wanneer kan je het beste dat moeilijke project oppakken en wanneer kan je beter niet in gesprek gaan met je baas over een salarisverhoging? En ben jij een fanatieke sporter? Reken maar dat je cyclus daar allemaal invloed op heeft.

Wij gaan je alles hierover vertellen tijdens onze workshop! En uiteraard is er ruimte voor vragen aan ons team van (medische) experts en ervaringsdeskundigen!

Ready? Let’s Cycle!

Vol passie én kracht

Saida den Heijer

Vol passie én kracht

Wat zegt gedrag over jou?

Iedereen heeft een unieke stijl van gedrag en communiceren.

Saida laat je aan de hand van De DISC methode zien, hoe we van nature handelen, reageren en communiceren. Dit herken je terug in gesprekken met collega’s, in je rol als moeder en als vriendin.

Zodra er stress of spanning optreedt in onze drukke levens, heeft dit invloed op ons gedrag. Maar ook als we ons comfortabel voelen laten we bepaald gedrag zien. Het is daarom belangrijk om te weten wat je energie geeft en wat energie kost. Leer herkennen wat er gebeurt in je communicatie zodat je bewust bent van je sterke kanten en je groei mogelijkheden.

Krijg tijdens deze sessie inzichten in jouw kwaliteiten en valkuilen.

Meer grip op balans

Anne Strik

Meer grip op balans

Anne Strik is moeder, arts, blogger (Dokter in Balans) en spreker. Op Instagram geeft ze een eerlijke kijk in haar leven en deelt ze haar zoektocht naar balans.

Na haar burn-out, nog voordat zij moeder werd, is zij haar leven anders gaan inrichten. Zij hoopt nu anderen te inspireren met de boodschap dat je een 'high achiever' kunt zijn en toch een mooie balans tussen werk en privé kunt behouden, zolang je weet waar je valkuilen en grenzen liggen. En wat je energie geeft.

In de workshop van Anne ga je aan de hand van een visualisatie-oefening meer over jezelf en jouw valkuilen leren. Je krijgt concrete tools voor een betere balans en leert het belang van 'nee' zeggen. Zo kun je thuis en in je werk met volle energie aan de slag!

HURRY UP! Haal nu nog snel een ticket

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds